• Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)

Je eerste kinderfeestje, wat een feest!!

Het eerste kinderfeestje wordt meestal gevierd op de vijfde verjaardag en dan sta je als ouders soms voor een dilemma. Worden het vier meisjes/jongens of gaan we er tien uitnodigen zoals onze zoon/dochter in een enthousiast moment heeft voorgesteld?  Daarom is het helemaal niet raar om het (deels) uit te besteden, zodat jij zelf even bij kunt komen van alle drukte voorafgaande én tijdens het kinderfeestje. Lekker kunt genieten van je zoon of dochter en alle vrolijke speelsheid van die dag kunt vastleggen voor later.

Wordt het feestje thuis gehouden, dan brengen we de activiteit naar je toe.  We bekijken samen met jou waar wij een invulling aan kunnen geven en wat er binnen  jouw budget mogelijk is.  Een creatieve workshop op een kinderfeestje is altijd maatwerk en dus is ieder feestje weer uniek. Zoek je een alternatief voor een thuisfeestje of wil je een deel van de tijd thuis besteden met een creatieve aanvulling? Dan ben je met Atelier - De Pretletter verzekerd van betaalbaar en goed begeleid knutselplezier. 

Help!! Wat is het Heet!!!

Let Op!! Wat doen we op het atelier als de temperaturen deze zomer(vakantie) weer boven de 25 graden komen? Helaas, dan gaan de geplande workshops en/of lessen niet door.
Veel beter ga je dan lekker naar het zwembad, strand of spelen in het bos. Want voor knutselen is bij "De Pretletter" dan echt te warm! Heb je vragen hierover? Bel of mail, voor meer informatie.

Uitnodiging Zomer 2022 -  Opnieuw in het Aanbod

Omdat we  gek zijn op knutselen en alle thuisblijvers graag iets gezelligs willen bieden. Heeft Atelier - De Pretletter, deze zomer ook weer leuke activiteiten met Rotterdampas & Jeugd Vakantiepaspoort, Je kunt je aanmelden via het het aanbod in de webshop. Of bellen om te reserveren. Heb je vragen? Laat het mij weten. Fijne vakantie, groetjes van Yvonne.

Top Workshop!

Niets leukers dan het maken van je eigen Mozaïek! In deze workshop gaan we een Stripfiguur of een Superheld maken. Het mozaïeken, kun je zowel online als in het atelier komen doen. Er is plaats voor maximaal 6 personen.  (minimaal aantal deelnemers = 4) De indeling wordt volgens de richtlijnen van het RIVM, per gezin of per groepje kinderen gemaakt. 

Mozaïek je online, dan haal je van tevoren je materialenset op (gratis) of laat je het voor € 5,75 extra met DHL bezorgen. Het materialenset is inclusief een lesbrief, waarin staat wat je allemaal nodig hebt. En wat er in je materialenset aanwezig is. Voor vragen over het Mozaïekaanbod kun je het lege vakje zonder prijsvermelding invullen. Of bel direct naar: 06-26156509 (Yvonne Kervezee)


De prijs voor kinderen is € 18,50 p.p., voor volwassenen € 28,50 p.p.

Creatief feestje - kinderen 5 t/m 12 jaar

Corona en Atelier - De Pretletter
Het atelier gaat straks, na 25 januari 2022, weer opnieuw open voor kinderfeestjes en andere activiteiten. Het programma is aangepast aan de dan geldende Corona - maatregelen. Er is altijd ruimte voor maximaal 6 kinderen t/m 12 jaar en 1 vaste begeleider. (Mocht het weer 10 kinderen mogen worden, dan hoor je dit bij reservering van het feestje)  Daarnaast kom ik ook aan huis voor de thuisfeestjes. Om het thuis werken en online school volgen, te doorbreken. Heb ik  naast mijn vertrouwde dienstverlening een heel nieuwe dienst opgezet.  Atelier Online!

Dat betekend dat ook tijdens een Lockdown, bij ziekte of andere reden, de lessen, workshops & feestjes door kunnen gaan. Zodat onze klanten veilig van ons creatief aanbod kunnen blijven genieten. Van een gezellig vogelhuisje knutselen, tot het gezamenlijk maken van een Mini High Tea of tijdens een ander kookfeestje.  Samen koken kun je prima online en het is nog gezellig ook!

Afhankelijk van de leeftijdsgroep maken wij met elkaar een plan van aanpak. 
Hoe het online knutselen/koken in zijn werk gaat? Nou gewoon, telefoon, pc of laptop aan en we  gaan beginnen! Ik leg het je haarfijn uit wanneer je jouw les, workshop of feestje hebt uitgekozen. De knutselpakketjes komen over de post naar je toe of worden zelfs op ieder persoonlijk adres afgeleverd. Afhalen mag ook. 

Heb je bijzondere wensen? Ik maak een heel nieuw feestje, speciaal voor jou! Wanneer je vragen hebt over een op maat gemaakt feestje, de online lessen of een speciale wens, neem dan contact op met Yvonne KervezeeLast van Lentekriebels & wiebeltenen? Ga lekker creatief online!

 Dit voorjaar staat vooral in het teken van Maatwerk-opdrachten voor een huwelijk, verjaardagen, Pasen en natuurlijk Moederdag.  Door de Corona-maatregelen, lukt het veel klanten niet altijd, om mijn atelier te bezoeken.  En ik heb gemerkt dat het organiseren van een kinderfeestje ook nog maar mondjesmaat gebeurd. En dat snap ik helemaal! Hopelijk komen we dit jaar ook weer door de grootste Coronagolf heen en kunnen we na de zomer, met z'n allen wat normaler gaan leven. Gelukkig kan er intussen, online veel en hebben we mooie afspraken kunnen maken. Zo lever ik als extra service, bestellingen ook persoonlijk aan huis. (km/tijd-vergoeding) En heb ik leuke creatieve (online) programma's voor jullie in de schoolvakanties. Zodra we weer naar buiten kunnen met de workshops, voelen jullie je vast ook meer op je gemak om weer eens gezellig langs te komen. Hieronder staat een mogelijkheid voor de minder mooie dagen. Tot gauw!
*
Terugblik: 
Sinds de eerste Corona Lockdown (maart t/m mei 2020)  ben ik begonnen met het geven van online lessen. Zoals deze super vette workshop; "Slippers Pimpen".  Je ontvangt een compleet setje nieuwe teenslippers en decoratiemateriaal om mee te versieren. Hiermee maak je de meest geweldige slippers voor de komende lente & zomer.  Kinderen vanaf 9 jaar kunnen (zelfstandig) meedoen. En willen papa, mama, oma, opa of de buren ook zulke kekke pattas? Dat kan,  doe  gezellig met je kind(eren) mee! We maken het meest gebruik van Zoom en Skype. Andere mogelijkheden als Microsoft Teams of WhatsApp kunnen ook. Vind je het leuk dat ik na afloop van de workshop, jouw slippers hier op de website zet? Stuur een foto en ik plaats hem op deze pagina. In onderstaande Youtube video, leg ik je uit  hoe leuk deze workshop is. Heb je vragen? Laat het mij weten! Creatieve groet van, Yvonne 

Hallo, Ik ben Yvonne en ik geef deze vrolijke les met heel veel plezier! Bekijk hier alvast de promo! 

De coolste knutselactiviteit  van lente & zomer 2021, blijft ook nu nog een topper!! Je kunt hem vanaf 1 mei 2022 weer direct telefonisch bestellen. Reserveren via WhatsApp of per SMS mag uiteraard ook.