Je eerste kinderfeestje, wat een feest!!

Het eerste kinderfeestje wordt meestal gevierd op de vijfde verjaardag en dan sta je als ouders soms voor een dilemma. Worden het vier meisjes/jongens of gaan we er tien uitnodigen zoals onze zoon/dochter in een enthousiast moment heeft voorgesteld.

Een lastige keuze die voornamelijk wordt bepaald door wat je zelf aan kunt en het budget dat je voor ogen hebt. Wordt het feestje thuis gehouden of ga je met de kinderen naar een andere locatie en laat je de kinderen daar vermaken.  Laat je niet gek maken en kijk wat er binnen jouw gezin en met jouw budget mogelijk is.  Zoek je een alternatief voor een thuisfeestje of wil je een deel van de tijd thuis besteden met een creatieve aanvulling? Dan ben je met Atelier - De Pretletter verzekerd van betaalbaar en goed begeleid knutselplezier. Na afloop van het knutselen heeft iedereen iets gemaakt om trots op te zijn!

Creatief feestje - kinderen 5 t/m 12 jaar

Door de komst van het Corona-virus is het atelier nog zeker t/m 19 mei 2020 gesloten voor de reguliere activiteiten. Dus hebben wij  naast onze vertrouwde dienstverlening een heel nieuwe dienst opgezet.  Atelier Online!

Dat betekend dat wij  ook in deze moeilijke tijd, onze lessen, workshops & feestjes voortzetten. Zodat onze klanten veilig van ons creatief aanbod kunnen blijven genieten. Van een gezellig vogelhuisje knutselen, tot het gezamenlijk maken van een Mini High Tea of Cupcakeparty.  Ook koken kun je prima online en het is nog gezellig ook!

Afhankelijk van de leeftijdsgroep maken wij samen een plan van aanpak. 
Hoe het online knutselen/koken in zijn werk gaat? Nou gewoon, telefoon, pc of laptop aan en we  gaan beginnen! We leggen het haarfijn uit wanneer je jouw les, workshop of feestje hebt uitgekozen. De knutselpakketjes komen over de post naar je toe of worden zelfs op ieder persoonlijk adres afgeleverd. Afhalen mag ook. Corona-virus of niet, creatief bezig blijven laten wij ons niet afnemen. Wat jij?!

Heb je bijzondere wensen? Wij maken een heel nieuw feestje, speciaal voor jou! Wanneer je vragen hebt over een op maat gemaakt feestje, de online lessen of een speciale wens, neem dan contact met ons op. 


Zomervakantie 2020, kinderactiviteiten met korting
Deze zomer kun je inschrijven voor allerlei creatieve activiteiten. Zoals knutselen tijdens de Jeugdvakantieweek hier in Zuidplas. En met het Jeugdvakantiepaspoort van Rotterdampas.  Van het versieren van een fotolijstje tot de lekker glibberige workshop "Papier Maché" Dieren

 


Jongens & meisjes, Vaders & Moeders, Opa's & Oma's ...... Laat je niet kisten door het Corona-virus ..... Blijf creatief bezig & Doe lekker mee!!

Dat was even schrikken, Atelier - De Pretletter gesloten , wat nu? Jullie hoeven niet langer op je lessen & workshops te wachten. Wij zijn in april 2020 online begonnen met onze super vette creatieve workshop; "Slippers Pimpen".  Net als anders krijg je van ons nieuwe teenslippers en decoratiemateriaal om mee te pimpen. Hiermee maak je de meest geweldige slippers voor de lente & zomermaanden.  Kinderen vanaf 8 jaar kunnen (zelfstandig) meedoen. En willen papa, mama, oma, opa of de buren ook zulke kekke pattas?
Dat kan, want zij kunnen ook gezellig mee doen! Wij maken het meest gebruik van Skype, een andere mogelijkheid als Microsoft Teams of Whatsapp kan natuurlijk ook. Vind je het leuk dat na afloop van de workshop, jouw slippers hier op de website te zien zijn? Stuur een foto en wij plaatsen hem op deze pagina.

Hallo, Ik ben Yvonne en ik geef deze vrolijke les met heel veel plezier! Bekijk hier alvast de promo! 

De coolste knutselactiviteit  voor lente & zomer 2020 , is nu direct telefonisch te bestellen. Reserveren via whatsapp of sms mag ook.