Herinner jij je eerste kinderfeestje?

Het eerste kinderfeestje wordt meestal gevierd op de vijfde verjaardag en dan sta je als ouders soms voor een dilemma. Worden het vier meisjes/jongens of gaan we er tien uitnodigen zoals onze zoon/dochter in een enthousiast moment heeft voorgesteld.

Een lastige keuze die voornamelijk wordt bepaald door wat je zelf aan kunt en het budget dat je voor ogen hebt. Wordt het feestje thuis gehouden of ga je met de kinderen naar een andere locatie en laat je de kinderen daar vermaken. 

Creatief feestje - kinderen 5 t/m 12 jaar

Voor ieder kinderfeestje en ieder budget hebben wij iets leuks te bieden. Van een gezellig vogelhuisje knutselen, tot het gezamenlijk maken van een kinder High Tea of Cupcakeparty. Afhankelijk van de leeftijdsgroep maken wij samen met de jarige job of jet een keuze uit ons aanbod. 

Heb je bijzondere wensen? Wij maken een heel nieuw feestje, speciaal voor jou! Wanneer je vragen hebt over een op maat gemaakt feestje of een speciale wens, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

De Coolste Zomeractiviteit van 2019 - Bekijk de video om een indruk te krijgen hoe leuk het Slipper Pimpen is geweest!

Iedere zomervakantie kijken wij er weer enorm naar uit; de weken dat wij kinderen met en zonder Rotterdampas op onze locatie mogen ontvangen. Onze samenwerking bestaat vier jaar en zomer 2019 hadden wij als special, de super vette workshop; Slippers Pimpen. Je krijgt van ons nieuwe teenslippers en maakt daar de meest geweldige slippers van die je maar kunt bedenken. Normaal gesproken kost deze workshop € 13,50 per deelnemend kind. Met Rotterdampas kreeg je in deze periode € 3,50 korting. Wil je meer weten over leuke acties met Rotterdampas? Lees verder door te klikken op ons item "Creatieve Samenwerking".