Creatieve Les volgen

In ieder mens schuilt een Picasso, dus ook in jou!! 

Het is hartstikke leuk om je eigen creatie te maken en met je handen te werken. Toch ervaar jij dat handvaardigheid soms nog lastig is.  Dat komt vaak doordat de grove en/of fijne motoriek nog niet zo goed ontwikkeld is. Of dat je concentratieproblemen hebt. 

In de creatieve vaardigheidslessen laten wij zien dat jij het ook kunt en dat er geen goed of fout kunstwerk bestaat. Je kunt jezelf altijd verbeteren en dat wel een heel mensenleven lang. De lessen duren 1,5 uur en zijn inclusief alle benodigde hulpmiddelen zoals hamers, scharen, lijmpistolen, maar exclusief andere materialen zoals o.a. ondergronden, decoratiemateriaal, lijm etc. Heb je je werk na afloop van de les nog niet af, dan heb je de rest van de week om het thuis af te maken. En is het dan nog niet gelukt, dan kan dit nog op de extra middag of avond ter afsluiting van de lessen. 

Je kunt van tevoren aangeven, waar je sterke kanten liggen en waar jij nog moeite mee hebt. De lessen staan open voor kinderen en volwassenen en een ouder/kind combinatie juichen wij toe. Samenwerken is  samen vertrouwen opbouwen.