Klantenservice & suggesties

 • Retourneren
  Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, neem je binnen 14 dagen  contact met ons op via info@atelierdepretletter.nl  of bovenstaand contactformulier.  Na melding van je retour heb je 14 dagen de tijd om je retour te regelen. (bewaar altijd het bewijs van retourzending) We zullen na ontvangst van het retour het verschuldigde orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. En aan de voorwaarden van retour is voldaan, zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden en in de informatie op het retourformulier

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Er zijn producten die niet voor retour in aanmerking komen; o.a. maatwerk producten (o.a. traktaties, cadeaupakketten & bedankjes), bederfelijke waren (snoepgoed en overige voedingswaren) Meer informatie vind je onderaan de pagina. De kosten voor terugzenden van het product zijn voor eigen rekening. 

  Ter aanvulling op bovenstaande:
  Uitzonderingen voor retour/ruilen zijn maatwerk leveringen na goedkeuring van offertes en/of opdrachtbevestiging, voor de grotere afnames van producten door bedrijven, verenigingen, scholen etc.  Dit geldt ook voor geleverde diensten vanuit de evenementenservice. Hiervoor gelden aanvullende leveringsvoorwaarden of speciaal voor de gelegenheid overeengekomen afspraken. (zie offerte en bijbehorende e-mail of andere wijze van bevestiging opdracht)

  Schade veroorzaakt door PostNL, DHL of ander post/vervoersbedrijf kunnen we niet vergoeden aan aanbieder en/of afnemer, verzending is voor eigen risico. Zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden en de Privacy policy.  Als toevoeging op de verzendkosten, berichten we dat Atelier - De Pretletter de wettelijke plicht heeft hierover 21% BTW te berekenen. De juiste verzendkosten inclusief de 21% BTW
  kun je terug vinden in je factuur.


  Product ruilen?
  Wil je je product ruilen? Dat kan bij de meeste producten zonder probleem. Uitgesloten zijn echter je maatwerklevering, snoepgoed en andere voedingswaren. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

  Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Afhankelijk of je bestelling al is verzonden met de vervoerder, proberen we de gegevens intern nog aan te passen. 

 • Levertijd en verzendkosten
  We doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen we dezelfde dag nog te verzenden. Dit geldt alleen voor producten die op voorraad zijn en niet tot een maatwerkbestelling behoren. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

  De verzendkosten bedragen:
  Vanaf € 6,75 voor bezorging met DHL.
  Gratis bij afhalen op afspraak op onze locatie.

   

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen we het moment van aflevering niet garanderen.

Adresgegevens:

 Atelier De Pretletter
info@atelierdepretletter.nl

Korstmos 37
2914 XB Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: +31 (0)180 324946
Ma-Za 09:00-18:00

Mob: +31 (0)6 26156509
KVK 52707202
BTW NL001628037B75 

 

 • Klachtenafhandeling
  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door naar ons te mailen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil
 • Betaalmethoden

  – Ideal
  – Bank Overboeking
  – Tikkie
  – Contant