• Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)

Organisatie:

Atelier - De Pretletter is opgericht door Yvonne Kervezee - Creatief Ondernemer  en Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl 

In mijn werkruimte maken ik leuke traktaties, bedankjes en cadeaupakketten in opdracht. Regelmatig zijn er gezellige (kinder)feestjes en andere creatieve activiteiten. In het atelier worden ook de specials voor bijzondere evenementen gemaakt. Zoals feestelijke decoraties en complete feestpakketten.

Hieronder staan een aantal foto's van feestjes, evenementen en andere creatieve activiteiten die je bij mij kunt boeken. Geen idee is te gek en ik denk graag met je mee. Zo kom ik bijvoorbeeld ook op thuisfeestjes knutselen. Versier ik een feestzaal en vermaak ik de kinderen op je huwelijksfeest. (PartyNany) Mail of bel mij voor meer informatie. Een bericht met WhatsApp kan natuurlijk ook!

Samenwerken:

Midden in de samenleving staan dat vind ik  belangrijk. Dat betekent dat ik mijn best blijf doen om de activiteiten toegankelijk te houden voor een ieder die creatief bezig wil zijn. Dat lukt helaas niet altijd, maar met enig maatwerk er is veel mogelijk.

Samenwerking:
Om meer te kunnen betekenen voor mijn woon-en werkomgeving, werk ik bijvoorbsamen met  Rotterdampas en Welzijn Zuidplas, waardoor de workshops, lessen en evenementen laagdrempelig zijn. Hierdoor kan ik meer mensen blij maken met een leuke creatieve activiteit. Je krijgt korting wanneer je boekt met een workshopactie via Rotterdampas. En kunnen kinderen via het jeugdprogramma BRAinS tegen sterk gereduceerd tarief workshops bij mij volgen. Nieuw is de samenwerking met Kinderlab Capelle. Hier mag je thuiskomen, jezelf vinden en zijn. Hier omarmen we met elkaar de principes van  de Vreedzame Wijk. Een veilige plek, waar ouders en kinderen elkaar ontmoeten en gelijke waarden vinden.

 

Blog:

Ons kent Ons - Creatief Leven

Hai, Ik ben Yvonne Kervezee - Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl & Atelier - De Pretletter. Welkom in mijn creatieve wereld. Neem er uit mee wat je nodig hebt, de weg naar jezelf  zit vol met wonderbaarlijke keuzes.Je herkend het vast, het gestuntel om iets goed te doen. Iets helemaal af te ronden, je stempel erop te drukken en er ook nog eens helemaal tevreden mee te zijn. Perfectionist of niet, iedereen kan alles en niets is fout. Wanneer je de dingen vanuit die hoek bekijkt, wordt het leven een stuk makkelijker voor jezelf. Dan is het eindresultaat, jouw resultaat. Wat een ander er ook van mag vinden. Helaas, je bent nu eenmaal niet alleen op deze wereld en hebt altijd te maken met de mening van een ander. Met je creatieve projecten kun je gelukkig een heel eind komen en ligt de mening van die ander, "in the eye of the beholder". De één zal er lyrisch over zijn, de ander vindt het helemaal niets. En dat is beide OK!!Inmiddels ben ik 53 jaar, heb levenservaring opgedaan, ben gevallen en weer opgestaan. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. In mijn creaties kan ik mijn hele "mijzelf zijn" kwijt en natuurlijk ben ik ook wel eens wat onzeker. Maar ik heb de rode draad in mijn leven gevonden en weet waar ik naar toe wil groeien. Door de jaren heen heb ik diverse mensen ontmoet, die met hun eigen onzekerheden rondliepen, op zoek naar een invulling waardoor zij persoonlijk konden groeien. Het vraagt moed om een nieuwe weg in te slaan. Hulp te vragen en te onderzoeken waar jouw "ik" past. Je te omringen met mensen die je steunen en die je opvangen wanneer je struikelt over je eigen wiebelbenen. Die je eigenwijze inslag pikken en tegen je grillen kunnen. Die je zien voor wie en wat je bent en erin geloven dat je uiteindelijk hetgeen zult vinden naar waar je op zoek bent. Mijn tip: Zoek Buddy('s), hou vast aan je doel, wees veerkrachtig en onderzoek zo nu en dan eens dat zijspoor. Het kan verhelderend zijn, ook al kost het je meer tijd dan nodig. Ieder moment in je leven is een leermoment, samen ontdekken is nog duizend keer leuker.  Daarom neem ik je graag mee op het creatieve pad. Ga je mee? Dan laat ik je door mijn ogen zien, wat je handen kunnen maken. Zodat jij de creatieve wereld spelenderwijs gaat ontdekken! Stuur mij een bericht via WhatsApp of bel mij voor meer informatie.

Lees meer »