Over ons

Organisatie

Samenwerken

BlogSpot

Atelier - De Pretletter is opgericht door Yvonne Kervezee - Creatief Ondernemer  en Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl 

In onze werkruimte maken wij leuke traktaties, bedankjes en kado-pakketten in opdracht. Houden wij gezellige (kinder)feestjes. Geven wij creatieve lessen en bedenken wij de specials voor bijzondere evenementen.

Hieronder staan een aantal foto's van feestjes, evenementen en andere creatieve activiteiten die je bij ons kunt boeken. Geen idee is ons te gek en we denken graag met je mee. Wij komen bijvoorbeeld ook op  kinderfeestjes aan huis knutselen. Of versieren je feestlocatie en vermaken de kinderen op je huwelijksfeest. (PartyNany) Mail of bel ons voor meer informatie via de contactpagina.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Klik hier om een tekst te typen.

Wij werken samen met verschillende partijen zoals Rotterdampas en Welzijn Zuidplas, waardoor onze workshops, lessen en evenementen laagdrempelig zijn. Hierdoor kunnen wij meer mensen blij maken met een leuk feest of creatieve activiteit. Zo krijg je korting wanneer je bij ons boekt met de Rotterdampas. En kunnen kinderen via het jeugdprogramma BRAinS tegen sterk gereduceerd tarief workshops bij ons volgen.