Organisatie:

Atelier - De Pretletter is opgericht door Yvonne Kervezee - Creatief Ondernemer  en Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl 

In onze werkruimte maken wij leuke traktaties, bedankjes en cadeaupakketten in opdracht. Regelmatig zijn er gezellige (kinder)feestjes. We geven geven hier de creatieve lessen en bedenken de specials voor bijzondere evenementen.

Hieronder staan een aantal foto's van feestjes, evenementen en andere creatieve activiteiten die je bij ons kunt boeken. Geen idee is ons te gek en we denken graag met je mee. Wij komen bijvoorbeeld ook op  kinderfeestjes aan huis knutselen. Versieren je locatie feestelijk en vermaken de kinderen op je huwelijksfeest. (PartyNany) Mail of bel ons voor meer informatie via de contactpagina.

 

Samenwerken:

Midden in de samenleving staan vinden wij belangrijk. Dat betekent dat wij ons best doen onze activiteiten toegankelijk te maken voor een ieder die creatief bezig wil zijn. Dat lukt niet altijd maar er is wel veel mogelijk.

Wij werken bijvoorbeeld samen met  Rotterdampas en Welzijn Zuidplas, waardoor onze workshops, lessen en evenementen laagdrempelig zijn. Hierdoor kunnen wij meer mensen blij maken met een leuk feest of creatieve activiteit. Zo krijg je korting wanneer je bij ons boekt met de Rotterdampas. En kunnen kinderen via het jeugdprogramma BRAinS tegen sterk gereduceerd tarief workshops bij ons volgen. Nieuw is de samenwerking met Kinderlab Capelle. Hier mag je thuiskomen, jezelf vinden en zijn. Hier omarmen we met elkaar de principes van  de Vreedzame Wijk. Een veilige plek, waar ouders en kinderen elkaar ontmoeten en gelijke waarden vinden.

 

Blog: