Activiteiten voor Volwassenen

Een creatief uitje voor familie en vrienden

Waar kan dat nog in ongedwongen sfeer en voor een leuke prijs?
Atelier - De Pretletter, bied maatwerk voor allerlei gelegenheden. Zowel in het atelier als op andere locaties. 

Een veel gehoorde opmerking is:
"Het is net alsof ik thuis kom, wat een gezellige ruimte heb je hier". 
Door de toegenomen belangstelling voor creatieve workshops en persoonlijke lessen, leren steeds meer mensen het atelier en mijn werkwijze kennen.  Naast de vaardigheidslessen voor kinderen, en de workshops voor kinderfeestjes, zijn ook de mogelijkheden voor volwassenen in de afgelopen jaren enorm gegroeid.  

Naast kinderen zijn de meeste gasten dames, die gezellig samen uit zijn én creatief bezig willen zijn. Diverse activiteiten worden geboekt als afscheidscadeautje voor een collega, een samenkomst voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een babyshower of een stel vriendinnen die als onderdeel van een avondje uit iets leuks komen maken. Organisaties en verenigingen, weten mij inmiddels ook goed te vinden. Zij nodigen mij doorgaans uit voor een actief creatieve activiteit voor medewerkers en leden.

Wat al deze momenten bindt is niet het eindresultaat, maar vooral de gezelligheid. Daarbij ga ik graag een stapje verder dan de doorsnee activiteit en kun je mij  vragen om een aanbod op maat. Zoals de verzorging van koffie met gebak, een hapje en een drankje, of een kleine lunch. Ik geef de lessen en workshops op iedere locatie en help je graag met je ideeën voor een aankomend feest of andere speciale gelegenheid. Bel of mail mij, via onderstaand formulier en WhatsApp  kan ook!


Creatieve Tip - Workshop Design Tassen

Je eigen tas ontwerpen, een super leuke intensieve en speelse activiteit. Aan het werk met naald en draad, lijmpistool, schaar, stof en lint. Prijs: Vanaf € 35,00 p.p., tijdsduur 2-2,5 uur. (Minimaal aantal deelnemers 6 - maximaal 10 deelnemers)

Mozaïeken met vriendinnen - Oude & nieuwe herinneringen

Een hartstikke leuk idee, hadden een groepje vriendinnen., dat in het atelier kwam mozaïeken. Mogen wij scherven van thuis meenemen? Natuurlijk!

Op de afgesproken dag kwamen ze binnen met een doosje. Hierin zaten de stukken van een bord, dat een erfstuk van één van de dames bleek te zijn. Tijdens een intensieve en gezellige middag werden van oude herinneringen weer nieuwe gemaakt. Een mooi versierd dienblad was het resultaat. De drie vriendinnen hebben aan het onfortuinlijke moment, een vrolijke lach overgehouden. 

Creatief/Actief bezig zijn -  Workshop Dromenvanger 

Meedoen met de workshop "Dromenvanger maken" is lekker actief bezig zijn.  Wikkelen,  rijgen, in model brengen, insteken, uithalen en weer door gaan. Prijs: Vanaf € 35,00 p.p., tijdsduur 2-2,5 uur.  (Minimaal aantal deelnemers 6 - maximaal 10 deelnemers)

Prijsindicatie (particulieren):
Gemiddelde kosten van de creatieve workshops voor volwassenen € 35,00 p.p. Met uitschieters van € 50,00 - € 75,00 voor grotere projecten of activiteiten met gebruik van vers groen. Zoals het opmaken van bloemstukjes en kransen. Wanneer de activiteit op een andere locatie wordt gegeven, dan reken ik reiskosten € 0,50 p.km (retour) en € 1,50 p.p. (extra materiaalkosten) extra.

Creatieve lessen:
Heb je zin om (online) creatieve lessen te volgen? In een cluster van 5 opvolgende lessen, werken we aan leuke  projecten.  Je maakt dingen waar je ook echt iets aan hebt. Om op te hangen, te gebruiken of als cadeau mee te geven.  Meer informatie over de lessen of direct aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier of klik op bovenstaande link.