• Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)

EventService

Je kunt ons boeken voor jouw persoonlijke event.  Kies bijvoorbeeld voor een leuke workshop waarmee de kinderen een uurtje gezellig worden bezig gehouden. Of bestel unieke bedankjes voor je bedrijfsfeest en laat ze op een verrassende manier aan je gasten presenteren.  Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht,  neem contact op voor een aanbod op maat.

 

Wat kunnen wij zoal bieden?

- Creatieve workshops

- Aankleding  op locatie

- Schminken & ballonnenclown

- Verzenden van (relatie)geschenken & bedankjes

- High Tea - buffet 

- Kinderfeest - buffet

- Kaarten op maat

- Een andere invulling naar wens

 

Indicatie van kosten o.a. workshops/events:

- € 44,00 excl. BTW per uur begeleiding

- € 36,00 excl. BTW per uur per extra begeleider 

- € 32,00 excl. BTW per uur reisuren/klaarzetten e.a.

- Variabele kosten voor aanschaf en gebruik van creatieve materialen  

- Uurvergoeding (extra) uren gemaakt door rijtijden en/of voorbereiding 

- Vervoerskosten o.b.v. kilometerprijs € 0,50 per kilometer, incl. 21% BTW 

 

PartyNanny

Reuze handig hoor, zo'n PartyNanny! Nooit geweten dat 1,5-2,5 uur aan activiteiten voor de kinderen ons zo'n rust kon geven. Dit zei één van mijn klanten,  tijdens het feest ter ere van haar 40 jarig huwelijksjubileum. Een feest waar zij voldoende tijd aan hun gasten kon geven. En met volle teugen heeft genoten van dit speciale event! 

Op een (huwelijks)feest staat iedereen in de hoogste versnelling, ook de (bruids)kinderen zijn vol verwachting en genieten met volle teugen. Tussen de bedrijven door, zijn er een aantal momenten dat er voor de kinderen geen taken zijn weggelegd of is het feest ingericht voor de volwassenen.  Juist op die momenten kun je mij als PartyNanny inzetten om gezellig te komen knutselen, spelletjes te doen of een andere activiteit te begeleiden. 

Je kunt denken aan:
- Oud Hollandse spelletjes met prijsjes
- Puzzelspeurtocht met prijsjes
- Creatieve workshop, keuze uit diverse  - Eigen invulling bespreken 

Bekijk de online brochure (let op: De in de brochure vermelde km-prijs is op 01-01-2023 gewijzigd in € 0,21 per gereden kilometer (retour)). Wil je vooraf persoonlijk kennis maken? Dan maak ik daar graag tijd voor vrij! Hartelijke groet, Yvonne Kervezee

WIJNCADEAU

Wijnpakket - Relatiecadeau

€ 25,00
WIJNCADEAU

Wijnpakket - Relatiecadeau

€ 25,00

Een collega bedanken voor het overnemen van een klus, een lekkere fles wijn voor een jubilaris of zomaar een cadeautje voor de liefste. Een losse fles in een kistje of een bijzonder opgemaakt cadeau. Met kaartje natuurlijk, dat verzorgen wij voor je. De aangegeven prijs is een vanaf prijs, excl. verzending. Wil je maatwerk stuur ons dan even een berichtje of bel direct.

THUISBEZORGD

High Tea To Go - Verrassend & Lekker!

€ 29,50
THUISBEZORGD

High Tea To Go - Verrassend & Lekker!

€ 29,50

Voor iedereen die gek is op zoete en hartige hapjes, mini broodjes, sandwiches en thee. Bestel nu deze lekkere High Teabo To Go! De aangegeven prijs is per persoon (excl. bezorgkosten, € 0,50 per gereden kilometer). Porties zijn van normale grote. Zodra je besteld hebt nemen we contact met je op. (Bestellen tot uiterlijk 1 week voorafgaand aan de leverdatum)

Heb je meer maatwerk nodig, bijvoorbeeld voor een extra luxe High Tea of je wilt nog iets bijbestellen? Neem op tijd contact met ons op, dan maken we een speciaal aanbod voor je.


SOUVENIRS

Stroopwafels in blik

€ 9,95
SOUVENIRS

Stroopwafels in blik

€ 9,95

Overheerlijke stroopwafels van Daelmans verpakt in een vershoudend blik. Wanneer je het open maakt komt de heerlijke geur van de wafels je al tegemoed. (Per blik vind je 1 zak stroopwafels van 10 stuks)