atelier - DE PRETLETTER
  • Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)

Boek een leuke (online) activiteit, creatieve workshop, een kinderfeestje of themales. 

Kom gezellig knutselen in het atelier, maak de mooiste kunstwerken tijdens je schoolproject of laten we gewoon samen thuis iets moois gaan maken!

Naast mijn creatieve bijdrage tijdens lessen & workshops, maak ik verrassende artikelen als exclusieve cadeauverpakkingen en surprises! Deze creaties worden op maat gemaakt en zijn er voor iedere gelegenheid. Door maatwerk bij mij af te nemen, krijg je altijd een uniek stukje werk! Zoek je leuke verpakkingen, cadeauemmers, wijnpakketten, ontbijt/lunch/high tea ideeën of een decoratieve opmaak van je feestlocatie? Kijk op www.traktatieworkshop.nl  of neem direct contact met mij op!

Hartelijk Welkom bij Atelier - De Pretletter! 

Wanneer ik dit schrijf zitten we in de 3e week van Augustus 2022
Voor onze regio Zuid-Holland, zit de Zomervakantie er bijna op. Het wordt tijd om na te denken over komend najaar en wellicht al over het programma voor na de Herfstvakantie. September is altijd een drukke maand, waar we met elkaar nog even nazomeren. Wil je op het atelier iets leuks komen maken, een kinderfeestje vieren, een cadeaupakket bestellen, decoraties voor een feest laten maken of vind je het leuk dat ik voor een activiteit naar je toe kom? Wacht dan niet te lang met plannen maken, ook het maakwerk wordt de komende weken weer rap ingepland. 

Activiteiten/ Creatief BSO & Basisonderwijs:
Themalessen & Workshops voor BSO & Basisschoollocaties, geef ik doorlopend, als losse activiteit en in handige clusters. Zo zorg ik voor rust en ondersteuning in de klas op school of ben ik er gewoon als aanvullende activiteit op de BSO. Heb je als organisatie behoefte aan een vrolijke vaardige ondersteuner? Neem contact met me op! Ik kijk samen met jullie, hoe en waar ik kan helpen.
________________________________________________________________________________
Atelier - De Pretletter
Bij "De Pretletter", voel je je al snel thuis. Dat komt door de ongedwongen sfeer, waarin ik zelf graag werk.  Het atelier is dé locatie voor samen creatief zijn, het uitwerken van maatwerkopdrachten en het geven van de (online) lessen.
  Je kunt ook nog kiezen voor "Atelier aan Huis". Voor organisaties of particulieren, die geen zin of mogelijkheid hebben om naar ons toe te komen voor een leuke activiteit. 

Het hele jaar door maken we gebruik van onze gezellige binnenruimte.
Er is plaats voor 6-10 deelnemers.
 Vanaf Mei t/m September gaan we vaak naar buiten. Dan zitten we relaxed in onze ruime tuin. Maximaal 15 personen kunnen dan een creatieve les of een workshop volgen. Dat is bijvoorbeeld bij een kookworkshop  (High Tea & Tapas) of  een workshop waar we meer ruimte bij nodig hebben. (Squishy's maken & Mozaïeken)

Heb je interesse of een vraag? Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 
Hartelijke groeten,

Yvonne Kervezee

(Creatief Ondernemer)

Egeltje in het Bos, goed voor je motoriek & sociale vaardigheid

5-Thema-lessen: Samen komen we verder, ook online!

Voor een ieder die graag knutselt, andere technieken wil leren of zichzelf wil verbeteren, zijn er de 5-Thema-lessen. Binnen 5 weken heb je diverse opdrachten voltooit en leuke dingen gemaakt die je ook echt kunt gebruiken. Zoals een je eigen strand, boodschappen of handwerktas, een natuurlijk opgemaakte krans, een mozaïek leren maken, een saaie tissuebox opgefrist, een schilderijtje voor aan de muur etc. Vooraf bespreken we wat jouw doelstelling is, wat je wilt leren en wat je leuk lijkt. We plannen de lessen vervolgens samen met jou in. Inschrijven kan het hele jaar door, een proefles aanvragen kan ook. Je kunt deze creatieve lessen volgen op onze locatie, we geven ze op locatie en we bieden de mogelijkheid om de lessen online vanuit huis te volgen. 

Actiekorting!

5-Themalessen Creatief

€ 180,00 € 175,00
Actiekorting!
Actiekorting!

5-Themalessen Creatief

€ 180,00 € 175,00

In ieder mens schuilt een Picasso, dus ook in jou!! 

Het is hartstikke leuk om je eigen creatie te maken en met je handen te werken. Toch ervaar jij dat handvaardigheid soms nog lastig is. Dat komt vaak doordat de grove en/of fijne motoriek nog niet zo goed ontwikkeld is. Of dat je concentratieproblemen hebt.
In de creatieve vaardigheidslessen laten wij zien dat jij het ook kunt en dat er geen goed of fout kunstwerk bestaat. Je kunt jezelf altijd verbeteren en dat wel een heel mensenleven lang.

De lessen duren 1,5-2 uur en zijn inclusief alle benodigde hulpmiddelen zoals hamers, scharen, lijmpistolen, maar exclusief andere materialen zoals o.a. ondergronden, decoratiemateriaal, lijm etc. Heb je je werk na afloop van de les nog niet af, dan heb je de rest van de week om het thuis af te maken. En is het dan nog niet gelukt, dan kan dit nog op de extra middag of avond ter afsluiting van de lessen.

Actiekorting!! Wanneer je samen de lessen komt volgen, ontvang je altijd € 5,00 p.p. korting op je lespakket. Je kunt verschillende keuzes aangeven. De korting wordt bij het afronden van je bestelling gelijk verrekend.

Heb je nog wat meer informatie over deze lessen nodig? Klik dan op Themalessen of neem contact met me op. 

High Tea Specials
De High Tea Specials van Atelier - De Pretletter zijn in de zomer dé activiteit bij uitstek. Vier je feestje met zelfgemaakte smoothies, mini sandwiches en zoete cake bij ons in de tuin. In de winter feest je met je Hot Chocolate verrassing en maak je een leuke raamdecoratie tijdens de Mid-Winter Creative Tea. Niet alleen voor de kinderen een leuke beleving, maar ook voor volwassenen is deze High Tea een gezellig moment om bij te tanken! Eigen creaties maken en tussendoor lekker smullen. Reserveer ook eens een ouder-kind High Tea. Gezellig samen hapjes klaar maken, knutselen en genieten van het samen bezig zijn. (Zomerse High Tea Mei t/m September) (Winter Tea Oktober t/m April)

Reserveer je High Tea minimaal 14 dagen vooraf.  Deelname  vanaf 10 jaar, minimaal 6 en maximaal 8 personen. Prijs: vanaf € 24,50 p.p. 

Uitgebreide mogelijkheden

Ben je op zoek naar een creatieve activiteit voor een feest(je) aan huis ? Een bruiloft, babyshower, jubileum, bedrijfsborrel of herdenking? 
Bespreek het met mij en ik verzorgen een bijzondere invulling. 

Zoek je o.a. bedankjes voor je gasten en/of een (aanvullende) activiteit? Dan maak ik een compleet voorstel voor het evenement.

Kies bijvoorbeeld een Babyshower-pakket:

Met de hilarische workshop; "LuierArt" wordt het een vrolijk feestje. Tijdens het creatief/actieve gedeelte  geniet je van de interactie met je gasten. Van de hartige mini-sandwiches en zoetigheden.

Na afloop van deze activiteit, krijgen de gasten, de door jou  bestelde bedankjes uitgedeeld en kan er nog even verder worden nagenoten.

Deze activiteit kan aan huis, in ons atelier of op een andere feestelijke locatie gereserveerd worden.

New Born!

Deze vrolijk gestipte emmer is gevuld met 15 stuks wegwerpluiers, hydrofiele doek, Zwitsal producten, een lief knuffeltje, badeendje e.a. De inhoud wordt leuk opgemaakt en is de emmer leeg, dan heb je een stevig zitbadje of een fijne afvalbak/ schoonmaakemmer voor op de babykamer. Voor een baby meisje hebben we een emmer met roze hartjes. Wil je hem liever naar eigen idee door ons laten opvullen, bel/mail ons voor meer informatie.

Cadeautip!

Cadeaubon

€ 5,00
Cadeautip!
Cadeautip!

Cadeaubon

€ 5,00

Ben je uitgenodigd voor een feestje en wil je geen geld geven? Geef dan een Cadeaubon! De jarige kan zo een keuze maken uit diverse leuke creatieve workshops of zelf een cadeautje kopen in onze webshop. (https://www.traktatieworkshop.nl)

Corona - Maatregelen Atelier

Niet altijd even makkelijk om te leven met het nieuwe Corona-virus. Op het atelier, helpen we elkaar, deze hobbel zo makkelijk mogelijk te nemen. Lees voordat je naar het atelier komt, nog even de informatie over de (op dat moment) geldende hygiëneregels. Het kan zijn dat de hieronder vermelde regels inmiddels alweer zijn ingehaald door nieuwe. 

Heb je vragen, laat het mij weten! Creatieve groet van, Yvonne (Tot Gauw!)

Atelier - De Pretletter Online

Help! Wat is het Heet!!

Bij Atelier - De Pretletter gaan de workshops, lessen en kinderfeestjes helaas niet door bij temperaturen boven 25 graden. Dan is het te warm voor knutselen en maken we graag een nieuwe afspraak voor een koelere dag. Heb je vragen hierover? Laat het z.s.m. weten! 

Verdere informatie over het atelier:

Er zijn doorlopend,  leuke activiteiten & acties.  Zo kun je met korting komen knutselen d.m.v.  
Rotterdampas & het Jeugd Vakantiepaspoort.  En kun je hier in Gemeente Zuidplas meedoen via BRAinS .


 Je kunt "De Pretletter" ook vinden, bij themalessen en andere activiteiten op de BSO & Basisschool.  Heeft je organisatie interesse in creatieve ondersteuning en/of ben je op zoek naar een creatieve invaller ? Laat het weten via Whatsapp, E-mail of neem telefonisch contact op met Yvonne Kervezee.

*
Online mogelijkheden:
Je kunt ook altijd meedoen met een online lesprogramma. Of doe een keer mee met een enkele creatieve workshop. De creatieve lessen en workshops zijn beschikbaar voor kinderen & volwassenen. 
*
Lesprogramma's:
Een lesprogramma bestaat meestal uit 5 lessen. In deze lessen werk je aan leuke creatieve opdrachten. Hiervoor ontvang je een handig materialen-pakket, met beschrijving.
*
Maatwerk cadeaus:
Zoek je een aantrekkelijke cadeauverpakking voor een feestje. Of wil je een surprise geven en heb je geen zin om deze zelf maken? Stuur mij je opdracht en ik neem snel contact met je op!
*
Natuurlijk blijven we ons op het atelier houden aan de huidig geldende richtlijnen van het RIVM.
Voor vragen en meer informatie over de Corona-maatregelen op het atelier. Klik op de getoonde flyer op deze pagina.

ECHT VET!! Workshop "Dromenvanger" 

Reserveer nu de creatieve workshop;  "Dromenvanger".  We gaan o.a. werken met gekleurd wikkelband, gekleurd katoen, kralen en veren. Je kunt deelnemen, vanaf minimaal 4 tot maximaal 8 volwassenen per keer. Of minimaal 4 kinderen met en maximum van 6.
*
Kom je als ouder & kind of in een vergelijkbare gezinssamenstelling? Dan maak ik een andere indeling per deelname.
*
Deze workshop geef ik ook aan huis, bijvoorbeeld op een kinderfeestje, voor kinderen vanaf 10 jaar. (Kinderen maken i.v.m. de moeilijkheidsfactor, een kleiner model dan de volwassenen)