Creatief voor volwassenen

Er even lekker tussenuit met je familie en vrienden!

Dat is de opmerking die wij in de afgelopen jaren steeds vaker gehoord hebben. Daarmee is de vraag naar workshops voor volwassenen en  ons creatieve aanbod groter geworden. 

We zien veel dames die onder het genot van een hapje & drankje samen creatief bezig willen zijn. Als afscheidcadeautje voor een collega, een samenkomst voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een babyshower of een stel vriendinnen die als onderdeel van een avondje uit iets leuks komen maken. Of gewoon zomaar. 

Vaak gaat het daarbij niet om het beste eindresultaat, maar vooral om de gezelligheid. Bij ons kun je mozaieken, modelleren, stof verwerken, tapas maken, een high tea in elkaar zetten. Wil je iets speciaals? Wij maken veel op maat!


Mozaïeken met vriendinnen - Oude & nieuwe herinneringen

Een hartstikke leuk idee, hadden een groepje vriendinnen., dat bij ons kwam mozaïeken. Mogen wij scherven van thuis meenemen? 

Op de afgesproken dag kwamen ze binnen met een doosje. Hierin zaten de stukken van een bord, dat een erfstuk van één van de dames bleek te zijn. Tijdens een intensieve en gezellige middag werden van oude herinneringen weer nieuwe gemaakt. Een mooi versierd dienblad was het resultaat. De drie vriendinnen hebben aan het onfortuinlijke moment, een vrolijke lach overgehouden. 


Zomerkriebels met Rotterdampas - Originele Tas

1X 25% KORTING OP DE WORKSHOP 'ZOMERKRIEBELS'

Personal branding via Insta? Zó 2019. Zorg nou maar dat mensen je zien zoals je echt bent. Met je zelfgemaakte, persoonlijke tas.

Kijk hoe leuk! Deze tassen zijn al gemaakt, kunnen wij binnenkort jouw tas hier ook laten zien? Klik op bovenstaande korting en reserveer je plekje. Je kunt nog meedoen t/m 31 augustus 2020.