• Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)
Home » Creatief volwassenen

Creatief voor volwassenen

Een creatief uitje voor familie en vrienden

Waar kan dat nog in ongedwongen sfeer en voor een leuke prijs?
Atelier - De Pretletter, bied maatwerk voor allerlei gelegenheden. Zowel in het atelier als op andere locaties. 

Een veel gehoorde opmerking is:
"Het is net alsof ik thuis kom, wat een gezellige ruimte heb je hier". 
Door de toegenomen belangstelling voor creatieve workshops en persoonlijke lessen, leren steeds meer mensen het atelier en mijn werkwijze kennen.  Naast de vaardigheidslessen voor kinderen, en de workshops voor kinderfeestjes, zijn ook de mogelijkheden voor volwassenen in de afgelopen jaren enorm gegroeid.  

Naast kinderen zijn de meeste gasten dames, die gezellig samen uit zijn én creatief bezig willen zijn. Diverse activiteiten worden geboekt als afscheidscadeautje voor een collega, een samenkomst voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een babyshower of een stel vriendinnen die als onderdeel van een avondje uit iets leuks komen maken. Organisaties en verenigingen, weten mij inmiddels ook goed te vinden. Zij nodigen mij doorgaans uit voor een actief creatieve activiteit voor medewerkers en leden.

Wat al deze momenten bindt is niet het eindresultaat, maar vooral de gezelligheid. Daarbij ga ik graag een stapje verder dan de doorsnee activiteit en kun je mij  vragen om een aanbod op maat. Zoals de verzorging van koffie met gebak, een hapje en een drankje, of een kleine lunch. Ik geef de lessen en workshops op iedere locatie en help je graag met je ideeën voor een aankomend feest of andere speciale gelegenheid. Bel of mail mij, via onderstaand formulier en WhatsApp  kan ook!


Mozaïeken met vriendinnen - Oude & nieuwe herinneringen

Een hartstikke leuk idee, hadden een groepje vriendinnen., dat in het atelier kwam mozaïeken. Mogen wij scherven van thuis meenemen? Natuurlijk!

Op de afgesproken dag kwamen ze binnen met een doosje. Hierin zaten de stukken van een bord, dat een erfstuk van één van de dames bleek te zijn. Tijdens een intensieve en gezellige middag werden van oude herinneringen weer nieuwe gemaakt. Een mooi versierd dienblad was het resultaat. De drie vriendinnen hebben aan het onfortuinlijke moment, een vrolijke lach overgehouden. 

Prijsindicatie (particulieren):
Gemiddelde kosten van de creatieve workshops voor volwassenen € 35,00 p.p. Met uitschieters van € 50,00 - € 75,00 voor grotere projecten of activiteiten met gebruik van vers groen. Zoals het opmaken van bloemstukjes en kransen. Wanneer de activiteit op een andere locatie wordt gegeven, dan reken ik reiskosten € 0,32 p.km (retour) en € 1,50 p.p. (extra materiaalkosten) extra.

Voor het volgen van Vaardigheidslessen kun je denken aan € 175,00 p.p. (5-lessen, inclusief materiaal) Online lessen zijn iets duurder i.v.m. het vervaardigen van begeleidend les- en filmmateriaal.

Direct inschrijven? Reserveer hier je les! 

ACTIEKORTING!!
Boek je samen, dan krijg je in de maand april 2021 € 5,00 p.p. korting!

Voorjaar 2021 -  Workshop Dromenvanger 

Vanaf maart 2021 kun je weer meedoen met de workshop "Dromenvanger maken". Wil je langskomen met je Rotterdampas dan krijg je op deze workshop t/m 31 mei 2021, 25% korting.  (Meer informatie) Prijs: Vanaf € 35,00 p.p.

Zomer 2020 - Workshop Design Tassen

Je eigen tas ontwerpen, een speels actieve bezigheid. In de zomer van 2020, met Rotterdampaskorting.