• Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)

Creatieve Les volgen

In ieder mens schuilt een Picasso, dus ook in jou!! 

Het is hartstikke leuk om je eigen creatie te maken en met je handen te werken. Toch ervaar jij dat handvaardigheid soms nog lastig is.  Dat komt vaak doordat de grove en/of fijne motoriek nog niet zo goed ontwikkeld is. Of dat je concentratieproblemen hebt. 

In de creatieve vaardigheidslessen laat ik je zien dat jij het ook kunt en dat er geen goed of fout project bestaat. Je kunt jezelf altijd verbeteren en dat wel een heel mensenleven lang. De lessen duren 1,5 uur en zijn inclusief alle benodigde hulpmiddelen zoals hamers, scharen, lijmpistolen, maar exclusief andere materialen zoals o.a. ondergronden, decoratiemateriaal, lijm etc. Heb je je werk na afloop van de les nog niet af, dan heb je de rest van de week om het thuis af te maken. En is het dan nog niet gelukt, dan kan dit nog op de extra middag of avond ter afsluiting van de lessen. 

Je kunt van tevoren aangeven, waar je sterke kanten liggen en waar jij nog moeite mee hebt. De lessen staan open voor kinderen en volwassenen en een ouder/kind combinatie juichen we toe. Samenwerken is,  samen vertrouwen opbouwen.

Creatieve les; Ontwerp je eigen tas (Zomer 2020) met diverse soorten stof, lintjes en knopen e.a.

BRAinS - Activiteiten in Gemeente Zuidplas
Stripfiguur of Superheld; Mozaïeken is super cool!!

Workshop Stripfiguren, atelierdepretletter.nl

Donald Duck  van gebroken tegeltjes, Foam Clay en grote wiebelogen (Atelier - De Pretletter 2017)

Dit ontwerp is tijdens de BRAinS activiteit van voorjaar 2021. Mozaïek je favoriete onderwerp, binnen twee projectlessen gemaakt. Deze lessen zijn speciaal geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Zij maken kennis met verschillende materialen en leren gebruik te maken van gereedschap.  Door samen te werken én elkaar te helpen wanneer het even niet lukt, krijgen we tijdens de lessen een gezellige, sociaal samenhangende groep. 

Deze keer werkten we met het thema; Mozaïek je favoriete Superheld of Stripfiguur. e informatie. Wil je meer weten over de lessen met BRAinS of andere creatieve lessen voor kinderen op de basisschool? Kijk verder op www.welzinzuidplas.nl voor BRAinS. Voor de reguliere projectlessen, het volgen van online lessen of andere vragen? Bekijk alvast de onderstaande online brochure en stuur een bericht via het inschrijfformulier. Bellen, een bericht via WhatsApp sturen kan natuurlijk ook! 

Heb je zin om iets nieuws te leren, of vind je het leuk om lekker creatief bezig te zijn? Reserveer dan dit creatieve lespakket en maak voor 5 lessen een afspraak. Op de door jou gewenste dagen, gaan we gezellig creatief aan het werk. Kom je samen, dan krijg je € 10,00 korting op je lessenpakket. Bel/app/mail voor meer informatie.