Creatief voor volwassenen

Er even lekker tussenuit met familie en vrienden!

Dat is de opmerking die wij in de afgelopen jaren steeds vaker gehoord hebben. Door de belangstelling voor ons atelier en de creatieve workshops, zijn de mogelijkheden voor volwassenen de afgelopen jaren enorm gegroeid.  

We zien veel dames langskomen, die onder het genot van een hapje & drankje samen creatief bezig willen zijn. Als afscheidscadeautje voor een collega, een samenkomst voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een babyshower of een stel vriendinnen die als onderdeel van een avondje uit iets leuks komen maken. Diverse organisaties en verenigingen, kennen inmiddels de weg en nodigen ons uit voor een gezellige samenkomst voor medewerkers en leden.

Wat deze gelegenheden bindt is niet het eindresultaat, maar vooral de gezelligheid. Daarbij gaan wij graag een stapje verder dan de doorsnee activiteit en kun je ons vragen om een aanbod op maat. Zoals de verzorging van koffie met gebak, een hapje en een drankje, of een kleine lunch. We geven de lessen en workshops op iedere locatie, we helpen je graag met jouw ideeën voor een aankomend feest of andere speciale gelegenheid.


Mozaïeken met vriendinnen - Oude & nieuwe herinneringen

Een hartstikke leuk idee, hadden een groepje vriendinnen., dat bij ons kwam mozaïeken. Mogen wij scherven van thuis meenemen? 

Op de afgesproken dag kwamen ze binnen met een doosje. Hierin zaten de stukken van een bord, dat een erfstuk van één van de dames bleek te zijn. Tijdens een intensieve en gezellige middag werden van oude herinneringen weer nieuwe gemaakt. Een mooi versierd dienblad was het resultaat. De drie vriendinnen hebben aan het onfortuinlijke moment, een vrolijke lach overgehouden. 


Zomer 2020 tijdens de workshop DIY Tassen met Rotterdampas.