• Van leuke activiteit op de BSO tot lekker creatief op je (kinder)feestje?
  • Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-26156509 of bel 0180 -324946 (10:00-18:00)
Home » Over ons

Organisatie:

Atelier - De Pretletter is opgericht door Yvonne Kervezee - Creatief Ondernemer  en Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl 

In mijn werkruimte maken ik leuke traktaties, bedankjes en cadeaupakketten in opdracht. Regelmatig zijn er gezellige (kinder)feestjes en andere creatieve activiteiten. In het atelier worden ook de specials voor bijzondere evenementen gemaakt. Zoals feestelijke decoraties en complete feestpakketten.

Hieronder staan een aantal foto's van feestjes, evenementen en andere creatieve activiteiten die je bij mij kunt boeken. Geen idee is te gek en ik denk graag met je mee. Zo kom ik bijvoorbeeld ook op thuisfeestjes knutselen. Versier ik een feestzaal en vermaak ik de kinderen op je huwelijksfeest. (PartyNany) Mail of bel mij voor meer informatie. Een bericht met WhatsApp kan natuurlijk ook!

Samenwerken:

Midden in de samenleving staan dat vind ik  belangrijk. Dat betekent dat ik mijn best blijf doen om de activiteiten toegankelijk te houden voor een ieder die creatief bezig wil zijn. Dat lukt helaas niet altijd, maar met enig maatwerk er is veel mogelijk.

Samenwerking:
Om meer te kunnen betekenen voor mijn woon-en werkomgeving, werk ik bijvoorbsamen met  Rotterdampas en Welzijn Zuidplas, waardoor de workshops, lessen en evenementen laagdrempelig zijn. Hierdoor kan ik meer mensen blij maken met een leuke creatieve activiteit. Je krijgt korting wanneer je boekt met een workshopactie via Rotterdampas. En kunnen kinderen via het jeugdprogramma BRAinS tegen sterk gereduceerd tarief workshops bij mij volgen. Nieuw is de samenwerking met Kinderlab Capelle. Hier mag je thuiskomen, jezelf vinden en zijn. Hier omarmen we met elkaar de principes van  de Vreedzame Wijk. Een veilige plek, waar ouders en kinderen elkaar ontmoeten en gelijke waarden vinden.

 

Blog: