Ons kent Ons - Creatief Leven

Gepubliceerd op 25 januari 2021 om 13:28

Een heel leven creatief - Wie ben Ik - Wat kan Ik - Wat wil Ik - Dit ben Ik!!
Levensvragen, ieder mens heeft ze, vaak nog tot in de verre volwassenheid op zoek naar een antwoord.

Yvonne Kervezee, atelierdepretletter.nl

Hai, Ik ben Yvonne Kervezee - Eigenaar van TraktatieWorkshop.nl & Atelier - De Pretletter. Welkom in mijn creatieve wereld. Neem er uit mee wat je nodig hebt, de weg naar jezelf  zit vol met wonderbaarlijke keuzes.

Je herkend het vast, het gestuntel om iets goed te doen. Iets helemaal af te ronden, je stempel erop te drukken en er ook nog eens helemaal tevreden mee te zijn. Perfectionist of niet, iedereen kan iets en niets in kunst is fout. Wanneer je de dingen vanuit die hoek bekijkt, wordt het leven een stuk makkelijker voor jezelf. Dan is het eindresultaat, jouw resultaat. Wat een ander er ook van mag vinden. Helaas, je bent nu eenmaal niet alleen op deze wereld en hebt altijd te maken met de mening van een ander. Met je creatieve projecten kun je gelukkig een heel eind komen en ligt de mening van die ander, "in the eye of the beholder". De één zal er lyrisch over zijn, de ander vindt het helemaal niets. En dat is beide OK!!

Inmiddels ben ik 53 jaar, heb levenservaring opgedaan, ben gevallen en weer opgestaan. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. In mijn creaties kan ik mijn hele "mijzelf zijn" kwijt en natuurlijk ben ik ook wel eens wat onzeker. Maar ik heb de rode draad in mijn leven gevonden en weet waar ik naar toe wil groeien. Door de jaren heen heb ik diverse mensen ontmoet, die met hun eigen onzekerheden rondliepen, op zoek naar een invulling waardoor zij persoonlijk konden groeien. Het vraagt moed om een nieuwe weg in te slaan. Hulp te vragen en te onderzoeken waar jouw "ik" past. Je te omringen met mensen die je steunen en die je opvangen wanneer je struikelt over je eigen wiebelbenen. Die je eigenwijze inslag pikken en tegen je grillen kunnen. Die je zien voor wie en wat je bent en erin geloven dat je uiteindelijk hetgeen zult vinden naar waar je op zoek bent. Mijn tip: Zoek Buddy('s), hou vast aan je doel, wees veerkrachtig en onderzoek zo nu en dan eens dat zijspoor. Het kan verhelderend zijn, ook al kost het je meer tijd dan nodig. Ieder moment in je leven is een leermoment, samen ontdekken is nog duizend keer leuker.  Daarom neem ik je graag mee op het creatieve pad.

Ga je mee?

Dan laat ik je door mijn ogen zien, wat je handen kunnen maken. Zodat jij de creatieve wereld spelenderwijs gaat ontdekken! Stuur mij een bericht via WhatsApp of bel mij voor meer informatie.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.